دسته بندی | معدن |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 989 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 88 |
در این پروژه ابتدا روش های استخراج روباز به طور کامل معرفی و مورد بحث قرار می گیرد. سپس با بررسی کامل این روش ها مواردی در مورد بهینه سازی این روش ها در جهت تولید بیشتر و کاهش هزینه ها به این روش ها اضافه شده است.
فهرست مطالب
چکیده1
فصل اول.. 2
آشنایی با روش های استخراج و مراحل انتخاب یک روش مناسب جهت استخراج.. 2
1-2- 2- شرایط ژئومکانیکی زمین.. 7
1-2-3- هزینه های عملیاتی و سرمایه گذاری.. 7
1-2-4- نرخ تولید. 9
1-2- 5- دسترسی و هزینه کارگران ماهر. 10
1-2-6- میزان تأثیر گذاری بر محیط زیست... 10
1-3-1- روش استخراج تک پله ای.. 11
1-3-2- روش استخراج چند پله ای.. 11
1-3-3- روش استخراج سطح برداری.. 11
1-3-3-1- روش استخراج مسطحی.. 12
1-3-3-2- روش استخراج کنتوری.. 13
1-3-4- روش استخراج کواری.. 13
فصل دوم. 15
روش های برش سنگ های.. 15
ساختمانی و15
نما جهت استخراج.. 15
2-1-1-1. مکانیزم روش سیم برش الماسه. 17
2ـ1ـ1ـ2. عوامل مؤثر در استخراج سنگ با سیم برش الماسه. 18
2ـ1ـ3. کاربردهای برشگر سیم الماسه. 20
2ـ1ـ1ـ4. محاسن و اشکالات برشگرهای سیم الماسه. 20
2-1-2. استخراج سنگ توسط برشگرهای زنجیری.. 21
2ـ1ـ2ـ1. شرح دستگاه برشگر زنجیری.. 22
2ـ1ـ2ـ2. کاربرد برشگرهای زنجیری.. 22
2-1-2-3. محاسن و معایب برشگرهای زنجیری.. 23
2ـ1ـ3. استخراج سنگ توسط برشگر شعله جت... 24
2-1-3-1. شرح دستگاه برشگر شعله جت... 24
2-1-3-2. کاربردهای برشگر شعله جت... 25
2-1-3-3. محاسن و معایب برشگرهای شعله جت... 26
2ـ1ـ4. استخراج سنگ توسط برشگر آب جت... 27
2ـ1ـ5. استخراج به روش آتشباری کنترل شده28
2ـ1ـ5ـ2.انواع روشهای آتشکاری کنترل شده30
2-1-9. استخراج سنگ با ماشین هاواژ ( شیارزن)34
2-1-9-1. ماشین هاواژ با بازوی زنجیردار35
2-1- 9-2. ماشین هاواژ با دیسک برنده37
2-1-9-3. ماشین هاواژ با صفحه فرز38
2ـ4. قواره کردن بلوک... 41
2ـ 7. پردازش سنگ.... 50
2ـ7ـ2. طرح کلی یک مرکز پردازش.... 54
2ـ7ـ3. عملیات پردازش.... 56
2ـ7ـ4. ماشینآلات و تجهیزات... 61
خلاصه. 82
منابع
دسته بندی | شیمی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1084 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 77 |
منظوراز پیشرانه ها[1] ،یک مخلوط شیمیایی استکه شامل سوخت (احیا شونده) و اکسنده میباشد، پیشرا نه ها از جمله (مایع،ژل،هیبرید) به عنوان پیشرانه های دوجزیی[2] یاد می شوند وعموماًپیشرا نه ها را به همین نام می شناسند و از این رو کمتر به نام پیشرا نه های تک جزیی[3] تلقی می شوند.
از این رو در دهه های اخیر ،محققان سعی نمودند که معروفترین و پیشرفته ترین پیشرانه های مایع و ژل و هیبرید را در زمینه پیشرانش های موشکی ارائه دهند که شامل: خانواده آزیدها و آمینها و هیدازین ها بصورت مایع ،ژل و هیبرید می باشند.
فهرست مطالب
چکیده |
|||
مقدمه |
|||
فصل اول) پیشرانهای مایع |
|||
1-1) تاریخچه پیشرا نه های مایع |
|||
1-2) انواع پیشرانه ها ی مایع |
|||
1-3) دسته بندی پیشرانه های مایع |
|||
1-4) معایب پیشرانه های مایع |
|||
1-5) مزایای پیشرانه های مایع |
|||
1-6) معرفیانواع سوخت های مایع |
|||
1-7) معرفی انواع اکسنده های مایع |
|||
1-8) پارامترهای اساسی و معیار های مهم درارزیابی پیشرا نه های مایع |
|||
1-9) معرفی برترین سوخت ها ی مایع |
|||
1-10) معرفی برترین سوخت ها ی مایع |
|||
1-11) معرفی برترین اکسنده های مایع |
|||
1-12) روند توسعه پیشرانه های مایع در سیستم های موشکی |
|||
فصل دوم) پیشرانهای ژل |
|||
2-1) ژل چیست |
|||
2-2) مزایا و معایب های پیشرانه های ژ ل درمقایسه با پیشرانه های مایع وجامد. |
|||
2-3) تاریخچه پیشرانه های ژل |
|||
2-4) رئولوژی پیشرانه ژل |
|||
2-5) شیمی ژل |
|||
2-6) رئومتری(سیال سنجی) |
|||
2-7) ژلنتها |
|||
2-8) جریان پیشرا نه های ژل |
|||
2-9) پارامتر های مهم در ارز یابی پیشرانه های ژل |
|||
فهرست مطالب |
|||
عنوان مطالب |
|||
2-10) مهمترین پیشرانه های ژل |
|||
2-11) مهمترین اکسید کنند های ژل |
|||
2-12) مهمترین ژل کننده ها |
|||
فصل سوم) پیشرانه های هیبریدی |
|||
3-1) خط سیر توسعه پیشرا نهای هیبریدی |
|||
3-2) تریبریدها |
|||
3-3) مزایاومعایب سیستم های هیبریدی در مقایسه باسایر پیشرا نه ها |
|||
فصل چهارم) نتیجه گیری |
|||
مراجع لاتین |
|||
فهرست جدول ها |
|||
عنوان مطالب |
|||
2-1: خواص فیزیکی نمونه نفتی |
|||
2-2: نتایج حاصل از سه آزمایش |
|||
فهرست شکل ها |
|||
عنوان مطالب |
|||
1-1 : عنصر هندسی |
|||
1-2 : محاسبه ضریب خود نفوذی با استفاده از نمودار |
|||
2-1 : سیستم Solvent-Heavy oil |
|||
2-2 : نمایی از Visual cell |
|||
2-3 : نمایی از سل حجم ثابت دکتر ریاضی |
|||
2-4 : پارامترهای مربوط به شکل 3 |
|||
2-5 : تغییرات فشار بر حسب زمان |
|||
2-6 : تغیرات ارتفاع بی بعد مایع با زمان در دمای8/37درجه سانتی گراد |
|||
2-7 : تغییرات فشار بی بعد درحجم ثابت در8/37درجه سانتی گراد |
|||
2-8 : ضریب نفوذ سیستم متان- پنتان در8/37درجه سانتی گراد برای فاز گاز ومایع |
|||
2-9 : مقایسه ضریب نفوذ ماسبه شده از روش ریاضی با سار روش ها |
|||
2-10 : شرایط استفاده شده در روش Zhang |
|||
2-11 : داده های فشار – زمان برای سیستم نفت- دی اکسید کربن |
|||
2-12 : داده های فشار – زمان برای سیستم نفت- متان |
|||
2-13 : داده های فشار- زمان برای سیستم متان-نفت در صفحه نیمه لگاریتمی |
|||
2-14 : داده های فشار- زمان برای سیستم دی اکسید کربن -نفت در صفحه نیمه لگاریتمی |
|||
2- 15 : ضریب نفوذ سیستم نفت- دی اکسید کربن در فشارهای تعادلی مختلف |
|||
2- 16 : ضریب نفوذ سیستم نفت- متان در فشارهای تعادلی مختلف |
|||
2-17 : : روش عددی سیستم دی اکسید کربن- نفت |
|||
2-18 : رسم داده های روش عددی سیستم متان- نفت |
|||
2-19 : مقایسه نتایج این روش با دیگر تحقیقات |
|||
2-20 : نمایی از یک Blind Cell |
|||
2-21 : فشار بر حسب زمان |
|||
2-22 : نمایش داده ها در صفحه نیمه لگاریتمی |
|||
2-23 : نتایج آزمایشگاهی در مشار 8 مگاپاسکال |
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 3075 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 106 |
آبگرمکنهای خورشیدی پرکاربردترین سیستمهای حرارتی خورشیدی در جهانند. اصلیترین بخش آنها کلکتور خورشیدی است که انرژی تابشی خورشید را جذب کرده و به سیال عامل انتقال میدهد. استفاده از راندمان قانون اول ترمودینامیک به عنوان یکی از مهمترین پارامترها جهت معرفی و مقایسهی سیستمهای حرارتی از جمله کلکتورهای خورشیدی به طور متداول مورد استفاده قرار میگیرد. در حالیکه قانون اول ترمودینامیک به تنهایی قادر به بیان عملکرد کمی و کیفی این سیستمها نمیباشد. در این تحقیق مدلی تئوری و جامع برای تحلیل انرژی (قانون اول ترمودینامیک) و اگزرژی (قانون دوم ترمودینامیک) کلکتورهای خورشیدی صفحه تخت و لولهای خلاء با لوله حرارتی ارائه شده که در آن تاثیر مولفههای طراحی کلکتور روی عملکرد آن قابل بررسی است. پس از ارزیابی و تایید این مدل با استفاده از نتایج آزمایشات عملی به بررسی تاثیر پارامترهای طراحی مختلف روی راندمان انرژی و اگزرژی کلکتور پرداخته شده است.
فهرست:
چکیده. 1
مقدمه. 2
فصل اول: کلیات... 4
1-1) هدف.. 4
1-2) پیشینهی تحقیق.. 4
1-3) روش کار و تحقیق.. 10
فصل دوم: کلکتورهای خورشیدی.. 12
2-1 ) کلکتور صفحه تخت... 12
2-1-1) ساختمان کلکتور صفحه تخت... 12
2-1-2) تاثیر آب و هوا بر کلکتور صفحه تخت 15
2-2 ) کلکتورهای لوله ای خلاء 15
2-2-1) انواع کلکتورهای لوله ای خلاء 16
2-3 ) کلکتورهای متمرکز کننده. 19
2-3-1 ) اجزای کلکتورهای متمرکز کننده 20
2-3-2 ) انواع کلکتورهای متمرکز کننده 20
فصل سوم : آبگرمکنهای خورشیدی.. 24
3-1 ) اجزای اصلی آبگرمکن های خورشیدی 25
3-1-1) کلکتور خورشیدی 25
3-1-2) مخزن ذخیره آب گرم.. 25
3-2-1 ) آبگرمکن خورشیدی ترموسیفونی 26
3-2-2) آبگرمکن های خورشیدی با سیستم های جابجایی اجباری 27
3-2-3) آبگرمکن های خورشیدی یکپارچه. 29
فصل چهارم : آنالیز قانون دوم ترمودینامیک... 31
4-1 ) انرژی و قانون اول ترودینامیک... 31
4-2) قانون دوم ترمودینامیک... 32
4-2-1) اگزرژی.. 33
4-2-2)اتلاف اگزرژی و تولید آنتروپی در فرایندهای ترمودینامیکی.. 38
فصل پنچم : آنالیز انرژی و اگزرژی کلکتورهای خورشیدی.. 41
5-1) کلکتور صفحه تخت... 41
5-1-1) آنالیز انرژی.. 41
5-1-2) آنالیز اگزرژی.. 44
5-2) کلکتور لولهای خلاء با لوله حرارتی.. 47
5-2-1) تحلیل حرارتی.. 47
5-2-2) راندمان انرژی.. 52
5-2-2) راندمان اگزرژی.. 52
فصل ششم : نتیجهگیری و پیشنهادات... 54
6-1) ارزیابی عملی روابط تئوری.. 54
6-1-1) کلکتور صفحه تختف... 55
6-1-2) کلکتور لولهای خلاء با لوله حرارتی.. 61
6-2) بررسی تاثیر تغییر پارامترهای طراحی بر عملکرد کلکتورها. 66
6-2-1) کلکتور صفحه تخت... 66
6-2-2) کلکتور لولهای خلاء با لوله حرارتی.. 75
6-3) جمع بندی و پیشنهادات... 77
منابع و ماخذ. 78
فهرست منابع لاتین.. 78
سایتهای اطلاع رسانی.. 80
چکیده انگلیسی.. 81
صفحه عنوان انگلیسی 82
فهرست جدولها
عنوان شماره صفحه
جدول 4-1) مقایسه بین انرژی و اگزرژی.. 34
جدول 6-1) مشخصات کلکتور صفحه تخت مورد استفاده جهت آزمایشات عملی.. 55
جدول 6-2) نتایج آزمایشات عملی کلکتور صفحه تخت... 56
جدول 6-3) مشخصات کلکتور لولهای خلاء مورد استفاده در آزمایشگاه. 61
جدول 6-4) نتایج آزمایشات عملی و تئوری کلکتور لولهای خلاء 62
عنوان شماره صفحه
نمودار 6-1) تغییرات راندمان انرژی کلکتور صفحه تخت بر حسب در دبیهای مختلف.58
نمودار 6-2) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور صفحه تخت بر حسب در دبیهای مختلف.60
نمودار 6-3) تغییرات راندمان انرژی کلکتور لولهای خلاء بر حسب در دبیهای مختلف.64
نمودار 6-4) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور لولهای خلاء بر حسب در دبیهای مختلف.65
نمودار 6-5) تغییرات دمای صفحه جاذب بر حسب تغییرات و دبی جریان.. 67
نمودار 6-6) تغییرات راندمان انرژی کلکتور صفحه تخت بر حسب و دبی جریان ورودی به کلکتور.68
نمودار 6-7) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور صفحه تخت بر حسب و دبی جریان ورودی به کلکتور.69
نمودار 6-8) تغییرات راندمان انرژی و اگزرژی کلکتور را بر حسب تغییرات قطر لولههای داخلی کلکتور.70
نمودار 6-9) تغییرات راندمان انرژی کلکتور بر حسب ضخامت عایق پشت کلکتور.71
نمودار 6-10) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور بر حسب ضخامت عایق پشت کلکتور.71
نمودار 6-12) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور بر حسب سرعت وزش باد.72
نمودار 6-13) تغییرات راندمان انرژی کلکتور بر حسب ، برای سه سیال عامل مختلف.73
نمودار 6-14) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور بر حسب ، برای سه سیال عامل مختلف.74
نمودار 6-15) تغییرات راندمان انرژی کلکتور لولهای خلاء بر حسب و دبی جریان ورودی به کلکتور.75
نمودار 6-16) تغییرات راندمان اگزرژی کلکتور لولهای خلاء بر حسب و دبی جریان ورودی به کلکتور.76
فهرست شکلها
عنوان شماره صفحه
شکل 2-1 ) کلکتور صفحه تخت 15
شکل 2-2) کلکتور لولهای خلاء. 16
شکل 2-3 ) کلکتور لوله ای خلاء جریان مستقیم.. 17
شکل 2-5 ) کلکتور لوله ای خلاء با دو لولهی شیشهای.. 18
شکل 2-6) نمای شماتیک کلکتور لولهای خلاء با لوله حرارتی.. 19
شکل 2-7) کلکتور سهموی خطی.. 21
شکل 2-8) کلکتور فرنل.. 22
شکل 3-1 ) ابگرمکن ترموسیفونی با کلکتور صفحه تخت... 26
شکل 3-2 ) آبگرمکن خورشیدی ترموسیفونی حلقه باز. 27
شکل 3-3) آبگرمکن خورشیدی با سیستم های جابجایی اجباری حلقه باز. 28
شکل 5-1) نمای شماتیک کلکتور صفحه تخت مورد بررسی.41
شکل 5-2) لوله حرارتی در حالت افقی.. 48
شکل 5-3) کلکتور لولهای خلاء با لوله حرارتی مورد بررسی.. 49
شکل 5-4) مدل الکتریکی انتقال حرارت در کلکتور لوله خلاء با لوله حرارتی.49
شکل 6-1) تجهیزات مورد استفاده در آزمایشگاه انرژی خورشیدی.. 54
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 501 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 97 |
خودرو فقط یک کالا یا محصول صنعتی نیست . بلکه به تنهایی یک فرهنگ است .شمول آن بر حوزه های متنوع و گسترده علوم و فنون ، تجارب و مهارتهای انسانی ، شیوههای گوناگون مدیریت وانجام کارها، تاثیر آن بر شئون مختلف زندگی اجتماعی و آرایش شهرها و از همه مهمتر حضور روز ا فزون و غیر قابل اجتناب دیدگاههای زیبایی شناسانه و ... از آن چیزی فراتر از یک کالای صنعتی معمولی ساخته است.
فهرست مطالب
چکیده:1
مقدمه. 2
نهضت کیفیت.. 2
ISO/TS 16949 زبان مشترک صنعت خودرو و قطعه سازی.. 4
استاندارد ISO 9000. 4
الزامات سیستم مدیریت کیفیت تامین کنندگان سازه گستر سایپا7
نیازمندیهای استاندارد سیستم های مدیریت کیفیت.. 8
سیستم های مدیریت کیفیت –نیازمندی های ویژه برای استفاده از ISO 9001:2000 در سازمان های تولید کننده و تامین کننده قطعات خودرو11
1-2- کاربرد. 12
3-اصطلاحات و تعاریف.. 13
3-1- اصلاحات تعاریف خاص صنعت خودرو13
3-1-2- سازمان مسئول طراحی.. 13
3-1-3- خطاناپذیر سازی.. 14
3-1-4- آزمایشگاه14
3-1-6- ساخت.. 14
3-1-10- بخش های دور از محل کار14
3-1-11- کارگاه15
3-1-12- مشخصه ویژه15
4-سیستم مدیریت کیفیت.. 15
4-1-الزامات عمومی.. 15
4-1-1- الزامات عمومی – تکمیلی.. 15
4-2- الزامات مربوط به مستندات.. 16
4-2-1- کلیات.. 16
4-2-2- نظامنامه کیفیت.. 16
4-2-2-1- نظامنامه کیفیت – تکمیلی.. 16
4-2-3- کنترل مدارک.. 16
4-2-3-0-کنترل مدارک- تکمیلی.. 17
4-2-3-1- مشخصه های مهندسی.. 17
4-2-4-کنترل سوابق.. 17
4-2-4-1- نگهداری سوابق.. 18
5-1- تعهد مدیریت.. 18
5-1-1-کارائی فرآیند. 18
5-2-مشتری محوری.. 18
5-3- خط مشی کیفیت.. 18
5-3-1- خط مشی کیفیت – تکمیلی.. 19
5-4-1-1-اهداف کیفیت – تکمیلی.. 19
5-4-1-2- طرح تجاری سازمان. 19
5-5-مسئولیت ، اختیار و ارتباطات.. 20
5- 6-بازنگری مدیریت.. 21
6- مدیریت منابع. 22
6-1- فراهم نمودن منابع. 22
6-2- منابع انسانی.. 22
6-2-1-کلیات.. 22
6-3- زیر ساخت.. 25
6-4- محیط کار25
7-پدید آوردن محصول. 26
7-1- طرح ریزی پدید آوری محصول. 26
7-2- فرایند های مرتبط با مشتری.. 28
7-3- طراحی و تکوین.. 29
7-4-خرید. 35
7-4-1-فرایند خرید. 35
7-5-تولید و ارائه خدمات.. 37
7-5-1-کنترل تولید و ارائه خدمات.. 37
7-6- کنترل وسایل پایش و اندازه گیری.. 41
8- اندازه گیری ، تحلیل و بهبود. 44
8-1- کلیات.. 44
8-2- پایش و اندازه گیری.. 44
8-3- کنترل محصول نامنطبق.. 48
8-4- تجزیه و تحلیل داده ها50
8-5- بهبود. 51
آدیت محصول- آدیت فرآیند. 54
آدیت محصول. 55
1-کلیات.. 55
2-تعاریف و هدف آدیت محصول. 56
3-تهیه و طرح ریزی آدیتهای محصول. 59
4-انجام آدیت محصول. 64
5-تجزیه و تحلیل نتایج آدیت.. 70
آدیت فرایند. 72
1- هدف.. 72
2-دامنه کاربرد. 72
3-منابع. 72
4-شرح. 72
5-روش امتیازدهی.. 74
6-DPE.. 74
7-درجه بندی کلی.. 75
حمل و نقل.. 84
بسته بندی و ارسال. 86
ابزاری قدرتمند برای کنترل فرایند(SPC )88
کیفیت دادهای اندازه گیری.. 89
ابزارهای اندازه گیری:91
منابع 92
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 127 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 291 |
*مقاله درمورد پروژه مالی یک شرکت*
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول-کلیات.................................................................... 3
فصل دوم ........................................................................... 10
فصل سوم-پرداختها و هزینه ها ................................................... 12
انواع پرداختها ....................................................................... 12
الف-در مورد خرید های داخلی ................................................. 15
ب:خریدهای خارجی .............................................................. 16
ج : خدمات قراردادی ............................................................. 16
فصل چهارم - معاملات ............................................................ 22
ترتیب تحویل کالا یاخدمات ..................................................... 39
فصل پنجم - تنظیم حساب و نظارت ............................................. 44
فصل ششم - اموال.................................................................. 47
فصل هفتم - امور مختلف ......................................................... 48
حسابداری دولتی ................................................................... 51
ثبت عملیات حسابداری بستن حسابها ............................................ 71
عنوان صفحه
گروه مستقل حسابهای سایر منابع ................................................. 80
مشخصات و تاریخچه طرح تملک دارائیهای سرمایه ای ....................... 84
پیش پرداخت سال جاری .......................................................... 88
وجوه سپرده و تمرکز وجوه سپرده ............................................... 89
بانکها و وجوه نقد .................................................................. 89
وضعیت اعتبارات ارزی ............................................................ 94
ذیحسابی ............................................................................ 94
بستن حساب در پایان سال ....................................................... 102
مقدمه :
با بکار بستن این دروس شما با ایده های علمی به اثبات رسیده ای آشنا خواهید شد که مورد استفاده افراد بسیار موفقی در سرتاسر جهان بوده است این ایده ها زندگی شما را به معنای واقعی دگرگون می نماید وامتیازات بسیاری ا زاین رهگذر نصیب شما خواهد شد . بعد از بکار بستن این ایده ها متوجه می شوید در کار مرتب تر ومنظیم تر شده ویاد گرفته اید چگونه اولویت ها را مشخص وبرنامه ریزی کرده ووقت خودتان را تنظیم کنید . عوامل اصلی اتلاف وقت مثل مزاحمت دیگران کاغذ بازی وتشکیل جلسات را به نحو موثری تحت کنترل خواهید آورد ودر نتیجه بروقت و زندگی خودتان تسلط کامل یافته و روزانه دو ساعت وقت اضافی خواهید یافت .
بخش اول
وقت یک منبع است ولی متفاوت بامنابعی که با آنها سروکار دارید این منبع را نمی توان فروخت . خرید تصاحب ویا ذخیره کرد . تنها کاری که می توان انجام داد این است که آن را صرف کنیم ولی اغلب به جای تمرکز بر استفاده بهتر روی صرفه جویی دروقت تمرکز می کنند . در صورتیکه راهی برای صرفه جوئی وپس انداز در وقت نیست . وقت چیز مشخصی است که تماما متعلق به شماست وقت شما را ، تنهاشما می توانید تنظیم کرده و آن را عاقلانه بکار گیرید . نه کسی می تواند شما را وادار کند وقتتان را به طور موثر بگذرانید ونه کسی می تواند مانع شما در هدر دادن آن بشود ولی معمولا گفته می شود سایرین مقصر تلف شدن وقت ما هستند .
برای اینکه متوجه شوید تا چه اندازه به طور صحیح از وقتتان بهره برداری می کنید به سوالات زیر پاسخ بدهید ( بله یا خیر ) .
1- آیا در یکسال گذشته حداقل برای یک هفته هم که شده میزان وقتی که واقعا استفاده شده در جائی یادداشت کرده اید ؟
2- آیا شما برنامه ای هفتگی برای گذراندن وقت خودتان که شامل اهداف ، فعالیتها، اولویت ها وبرآورد زمانی باشد تهیه می کنید ؟
3- اگر موردی پیش بیاید وقت زیاد وبدون مزاحمت در اختیار دارید؟
4- آیا لیست روزانه ای برای کارهایتان تهیه می کنید تا در آن برای هر کار اولویت ها وبر آوردهای زمانی مشخص شده باشد؟
5- آیا در پایان روز کارهای قید شده در این لیست را تمام وکمال انجام می دهید ؟
6- آیا شما وقفه ومزاحمتی را که سرزده رسیدن افراد در کارهایتان ایجاد می کنند تحت کنترل دارید ؟ یا اجازه می دهید آنها بر شما یا نحوه بهره برداری از وقتتان تاثیر بگذارنند ؟
7- آیا کلیه کارهای خودتان را در مهلت مقرر به اتمام می رسانید ؟
8- آیا می توانید مطالعات خودتان را به طور مستمر ومرتب انجام دهید ودر جریان اطلاعات روز قرار داشته باشید ؟
9- آیا هنوز کار اداره را به منزل می برید ویا کارهای معوقه را در تعطیلات آخر هفته انجام می دهید ویا تا دیر وقت در دفتر کار می مانید تا کارهای ناتمام را به پایان برسانید ؟
10- آیا کارها را در اسرع وقت انجام می دهید ویا آنها راتا آخرین لحظه به تعویق می اندازید ؟
11- آیا دفتر کا رویژه شما مرتب ومنظم است ؟
12- آیا در هفته گذشته حداقل یک عامل تلف شدن را از بین برده اید ؟
13- آیا از درگیر شدن در کار سایرین وحل مشکلات آنها وانجام کارهایی که می توانند خودشان انجام دهند اجتناب می کنید ؟
14- آیا توانسته اید کاغذهایتان را مرتب کنید ؟ سعی کنید وقتی را که با اینکار صرفه جویی می شود افزایش دهید .
15- آیا فکر می کنید وقت کافی برای خودتان در برنامه های خانوادگی مطالعه فعالیتهای اجتماعی وتفریح دارید .
توجه داشته باشید هرچه تعداد جوابهای مثبت بیشتر باشد بهتر است . هر جواب خیر به این معناست که در زندگی شما گوشه ای برای بهتر شدن وجود دارد . حالانمره خودتان را به این ترتیب ارزیابی کنید .
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 88 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 93 |
*مقاله درمورد برق شهری*
اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران میگذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشتهاند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کنندة مطلب هم دشوار بدست میآید.
1-1- تاریخچه
اگر کسی بخواهد که تاریخ علم الکتریسیته را تا قرن ششم قبل از میلاد بکشا ند. بر او خرده نمیتوان گرفت زیرا در آن عصر کهربا و مغناطیس و برخی از خاصیتهای این دو ماده شناخته شده بود و این سخن از طا لس ملطی[1] روایت شده است که گفته بود «مغناطیس در خود روحی دارد، چه آهن را به جنبش در می آورد[2].»
اما در واقع الکتریسیته از تاریخ 1785 میلادی که کولن[3] قانون اصلی الکتریسیته ساکن را یافت و شباهت بسیار نزدیک آن را با قانون جاذبة عمومی نشان داد[4] آغاز میشود.
از این زمان تا سال 1871 که گرم ماشین برقی خود را اختراع کرد 86 سال طول کشید. انرژی، استعداد یک سیستم برای انجام دادن کار خارجی است[5]. تأثیر گذاری هر عامل بر محیط اطرا فش به همین استعداد بستگی دارد. در میان تأثیر گذاران بر محیط، انسان از این امتیاز شگرف بر خوردار است. که میتواند با به کار بردن تمهیداتی، حاملهای انرژی را به خد مت خود در آورد و از استعداد کارزایی آنها در راههای مطلوب خودش سود ببرد.
انسان این مهم را به اختراع دستگاههای لازم تحقق بخشیده است. این دستگاهها واسطهای هستند که گونه خاصی از انرژی را به گونه دیگر تبدیل میکند به نحوی که از نظر کاربرد قابل استفاده و مطلوب باشد.
ماشینهای ساده مانند اهرم، چرخ، اره، چکش و سطح شیب دار از دیرباز توسط بشر شناخته شده بودند و کار آنها اساساً تغییر شکل انرژی مکانیکی حاصل از نیروی عضلانی بود. با گذ شت زمان و متنوع شدن نیاز بشر به انرژی انواع دیگری از ماشینها که تبدیلات پیچیده تری را انجام میدادند اختراع شد.
ماشینهای تازه، علاوه بر آنکه استفاده از انرژی عضلانی انسان را متنوعتر و کار آمدتر ساختند، توانستند منابع دیگری در بیرون از وجود انسان را نیز مهار کنند و به خدمت او در آورند.
[1]. Thales of Miletos
[2] - تاریخ علم، جرج سارتن، ترجمه احمد آرام .
[3] . Charles Augustion Coulomb
[4] - تاریخ صنایع و اختراعات، پی یر روسو، ترجمه حسن صفاری .
[5] - تعبیر از ماکس پلانک Max Plant
ماشینهای بافندگی دستی، آسیابهای بادی و آبی و کشتیهای بادبانی را می توان از این زمره محسوب داشت.
دستیابی بدین گونه منابع انرژی، گام بزرگی در راه فراتر رفتن انسان از محدودة امکانات بدنی وی بشمار میرفت. ولی چون سیستمهای بکار رفته، نسبت به انرژی قابل استحصال از آنها بسیار حجیم بودند، ماشینها هم میبایست به همان نسبت حجیم و بزرگ باشند و همین امر محدودیتهای بسیاری را بر کم و کیف و کارائی ماشینها تحمل می کرد.
بنابراین، توجه دانشمندان به ساخت ماشینهایی که بتوانند منابع انرژی متراکم را به کار گیرند معطوف شد. اختراع ماشین بخار در سال 1764 میلادی توسط جیمز وات[1]، منشأ تحولی سریع و شدید در صنعت گردید. وجه تمایز این ماشین جدید با ماشینهای قبلی در این بود که با حجم بسیار مختصری میتوانست انرژی متراکم در سوخت را به انرژی از نوع دلخواه (مکانیکی) تبدیل کند.
استفاده از ماشین بخار در وسائط نقلیه و کارخانهها به سرعت پیشرفت نمود. در کارخانه ها، با سود جستن از یک محور انتقال انرژی و با کمک تعدادی چرخ فلکه و تسمه، انرژی مکانیکی را از ماشین بخار در یا فت و بین دستگاههای مصرف کننده توزیع می کردند و با این روش توانستند انرژی حاصل از ناشین بخار را مهار سازند.
[1] - James Watt .
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 177 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 153 |
*پایان نامه درمورد بررسی سیستم خرید و انبارداری مجتمع صنعتی سیمان آبیک*
پیشگفتار :
ما در دنیایی بسیار پیچیده و پویا زندگی می کنیم که دو ویژگی عمده دارد : منابع محدود و نیازهای نامحدود . همین محدودیت در امکانات و عدم محدودیت در نیازها و خواستهای بشری است که توجه روز افزون به بهره وری را باعث شده است . از یک سو ،جمعیت رو به ازدیاد ، گستره نیازهای بشری را سیر تصاعدی داده و از سوی دیگر ، منابع کاهنده ، برای دهانهایی که هر لحظه به جهان گشوده می شوند ، خبر از آینده ای نه چندان امیدبخش دارند . در چنین شرایطی عقل ایجاب می کند که نیک اندیشان ، دور نگران و آینده سازان جامعه ، اولاً خود ، تصویر روشنی از واقعیات بدست آورند و ثانیاً راه چاره های مناسبی برای بقا در چنین دنیای پر تحول و پرشتابی بیندیشند . مدیران ما ناچارند به حربه علم و آگاهی مجهز شوند و در چهارچوب امکانات ، ترکیب معقولی از عوامل کار (نیروی انسانی ، مواد ، تسهیلات ، زمان و ... ) را تدارک ببینند و با توجه به آخرین پیشرفت ها ، هماهنگی های لازم را در استفاده موثر از عوامل مزبور به عمل بیاورند . سازمانی پویا و پایاست که هدفهای خود را با نیازهای محیطی تطبیق دهد و انعطاف لازم را برای تغییر در ساختار درونی خویش به نحوی که با تغییرات محیطی سازگار باشد ، نشان دهد و مسئولیت های خود را با کیفیتی برتر انجام دهد .
یکی از ابعاد بسیار مهم سازمان به عنوان نظامی فنی و اجتماعی در حال حاضر ، انتخاب بهترین شیوه بکارگیری دارائیهای موسسه است و همچنین می دانیم که قسمت عمده ای از دارائی های موسسات در موجودیهای انبارهای آن موسسات نهفته و انباشته شده است و مدیریت مالی و تدارکات و انبارها در صددند تا ترکیب بهینه ای را که متضمن حداکثر سود یا حداقل هزینه برای موسسه باشد را معین نمایند .
عوامل تولید بطور نابرابر روی کره زمین توزیع شده است و کشورها نیز از لحاظ منابع طبیعی ، موهبات الهی ، منابع معدنی ، آب و هوا ، منابع مالی و انسانی ، توانائیهای تکنولوژیکی و مهارت های سازمان و مدیریت و دیگر عوامل تعیین کننده با یکدیگر فرق می کنند و این تفاوتها باعث می شود که ارتباطات کشورها و شرکتها در سایه همیاری و داشتن رابطه با یکدیگر ضرورت پیدا کند .
تحقیق حاضر حاصل تلاشی می باشد که به جهت ارائه پایان نامه کارشناسی فراهم آمده است و طی آن به بخشی از یک سازمان تولیدی که سیستم خرید و انبارداری آن می باشد توجه شده و با بهره گیری از آموخته های دوران تحصیل سعی شده تحقیقی کامل و مفید باشد و از مطالب متفرقه و حاشیه ای و غیرضروری تا حد امکان خودداری شود و لذا چکیده برداری شده است .
اما همین جا خود را موظف می دانم که از زحمات و تلاش بی دریغ مهندس ولی اخلاقی فرد و خانم سمیه اخلاقی فرد و جناب آقای احسان خسروی که از ابتدا همواره و در همه شرایط من را برای فراهم و بسامان آمدن این اثر یاری نمودند ،سپاسگذاری نمایم .
همچنین تشکر و قدردانی ویژه خودم را از استاد بزرگوارم سرکارخانم یاوری که من را در تهیه هرچه بهتر و کامل تر این تحقیق یاری نمودند ، بجا میآورم .
موضوع تحقیقی که در پیش روی شماست حاصل بررسی سیستم خرید و انبارداری در مجتمع صنعتی سیمان آبیک می باشد که هدف از انتخاب آن اولاً آشنایی با نحوه انجام عملیات خرید و سفارشات در یک مجتمع صنعتی و تولیدی و ثانیاً چگونگی عملیات نگهداری ، و سرویس دهی انبار در یک مجتمع صنعتی و تولیدی می باشد .
در طی بررسی سیستم خرید و انبارداری در مجتمع صنعتی سیمان آبیک تحقیقات با بهره گیری از روشهای متنوع از قبیل : مشاهده ، مصاحبه و کتابخانه انجام گرفت که کمک شایانی به ما نمود در جهت شناخت عملیات خرید و تدارکات توسط مسئولین و کارپردازان که تلاش دارند خریدها به موقع و مناسب باشند و در حقیقت می کوشند اصول و موازین پنج گانه خرید رعایت شود . اطلاعات مفیدی نیز در زمینه انبار و انبارداری و عملیات نگهداری و سرویس دهی انبار بدست آمد که ما را در نحوه ایجاد کدینگ و کنترل موجودی (انبار گردانی) بهینه دارای شناخت مناسبی نمود.
در طی انجام تحقیق فوق موانع و مشکلات اندکی بچشم آمد که با توجه به همکاری صمیمانه کارکنان و مسئولین مجتمع صنعتی سیمان آبیک می توان از آن صرف نظر کرد . چرا که منابع و امکانات و اطلاعات ارزنده ای را این عزیزان در اختیار بنده قرار دادند که در ارائه پربارتر این تحقیق بسیار مفید بودند .
فصل دوم :
فصل سوم
روش تحقیق
فصل چهارم :
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 62 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 120 |
*مقاله درمورد حسابداری و امور مالی در صنعت برق*
مقدمه:
وجود اطلاعات مالی شفاف و قابل مقایسه ، یکی از ارکان اصلی پاسخگویی مدیران اجرایی و از نیازهای اساسی تصمیم گیران اقتصادی و از ملزومات بی بدیل توسعه و رشد اقتصادی در بخش خصوصی و دولتی است .
صاحبان سهام ، اعتبار دهندگان ، دولت و سرمایه گذاران بالقوه در جهت تصمیم گیری در زمینه های خرید ، فروش ، نگهداری سهام ، اعطای وام ، ارزیابی عملکرد مدیران اجرایی و سایر تصمیمات مهم اقتصادی به اطلاعات مالی معتبر ، مربوط و قابل فهم نیاز دارند .
اگر چه اطلاعات مالی از منابع مختلف قابل استخراج است ، اما در حال حاضر صورتهای مالی ، هسته اصلی منابع اطلاعات مالی را تشکیل می دهد و بنابر این باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد . تهیه صورتهای مالی بر اساس استانداردهای حسابداری به عنوان ضوابط معتبر ، تضمین کیفیت مطلوب صورتهای مالی است . روح حاکم در تدوین استانداردهای حسابداری ایجاد الزاماتی در جهت ارائه شفاف نتایج عملکرد واحدهای اقتصادی در قالب اطلاعات مالی است .
حسابداری مستقل صورتهای مالی ،ارزیابیرعایتاستانداردهای حسابداری
در صورتهای مزبور بوده و اظهار نظر « مقبول » نماد رعایت این استانداردها و در نهایت معیار اعتبار صورتهای مورد اشاره در زمینه اطلاعات مالی می باشد .
بررسی روند اظهار نظر « مقبول » ارائه شده توسط حسابرسان نسبت به صورتهای مالی حدود 2000 شرکت مورد رسیدگی ، طی شش سال گذشته حکایت از این دارد که هر چند طی سالیان اخیر بهبود نسبی در نحوه تهیه صورتهای مالی توسط شرکتها صورت گرفته لکن هنوز تعداد زیادی از شرکتهای مورد بررسی به دلایل زیر موفق به دریافت اظهار نظر « مقبول » نسبت به صورتهای مالی خود نمی گردند:
ـ عدم درک صحیح از نقش و جایگاه امور مالی در شرکت ها و در نتیجه عدم توجه کامل به دانش و تجربه حرفه ای در تعیین اعضای مالی هیأت مدیره و یا مدیران مالی شرکتها.
ـ عدم برخورد و یا پیگیری مناسب مجامع عمومی در خصوص موارد اعلام شده در گزارش حسابرسان مستقل .
ـ وجود سیستم های نا مناسب حسابداری و فقدان سیستم مناسب کنترلهای داخلی در شرکتها .
انجام دادن یک عمل و حتی خودداری از یک عمل مستلزم تصمیم گیری و لازمه تصمیم گیری ، آگاهی است . برای آگاهی باید اطلاعات موجود در باره موضوع تصمیم را گرد آوری و اطلاعات مؤثر در تصمیم گیری را انتخاب نمود ، و بر اساس این اطلاعات ، تصمیمات مختلفی را که می توان نسبت به یک موضوع گرفت تعیین و آثار و نتایج هر یک را ارزیابی کرد . در اینصورت تصمیمی که در نهایت گرفته می شود آگاهانه و معقول خواهد بود .
تاریخچه :
بهره برداری بهینه از انرژی ، علی الخصوص انرژی الکتریکی با پیشرفت تمدن همراه بوده و از شاخص های توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی نیز در جوامع بشری مصرف انرژی می باشد . نیروی برق به عنوان یکی از انرژی های ثانویه نقش مهمی در زندگی ایفا می نماید زیرا که انرژی الکتریکی در زمان نیاز به راحتی قابل انتقال بوده و به آسانی به صورتهای دیگر انرژی قابل تبدیل می باشد و همچنین باعث آلودگی محیط زیست نشده و به صورت مستمر سهم بیشتری از مصرف نهایی انرژی را به خود اختصاص می دهد . با توجه به نقش ارزنده و سهم صنعت برق و برنامه ریزی و تصمیم گیری نهایی در جهت توسعه و بهبود این صنعت نقش اطلاع رسانی و اهمیت آمار هر چه بیشتر آشکار می گردد.
اکنون بیش از نود سال از تأسیس کارخانه برق شهری در ایران می گذرد و حدودأ سی سال نخست این مدت مؤسسات تولید و توزیع برق کلأ در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها درگذشته اند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست می آید .
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 12 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |
*کار آفرینی درباره پروژه نوشابه غیر گازدار*
مقدمه
- نوع محصول:
نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.
بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد.
آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس 7 نیز معمول است.
- ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:
ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود 2000 تن آبمیوه و معادل 2000000 لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود 7 میلیون بطری 285 سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است:
نام محصول |
تعداد بطری |
ظرفیت(سی سی) |
ظرفیت(لیتر) |
آب پرتقال |
3.000.000 |
285 |
857.000 |
آب سیب |
2.500.000 |
285 |
713.000 |
آب انگور |
1.500.000 |
285 |
430.000 |
مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً 250 روز کاری و در یک شیفت کار 8 ساعته در نظر گرفته می شود.
به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه 28000 بطری که معادل 4000 بطری در ساعت و بالاخره 68 بطری در دقیقه می باشد.
- میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:
مواد اولیه مورد نیاز کارخانه شامل کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه می باشد.
با توجه به نسبت اختلاط کنسانتره و آب به نسبت یک قسمت کنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سیب و انگور و یک قسمت کنسانتره و 6 قسمت آب در مورد کنسانتره پرتقال، عملاً میزان کنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:
ردیف |
نام ماده مورد نیاز |
مقدار |
1 |
کنسانتره پرتقال |
143 تن |
2 |
کنسانتره سیب |
143 تن |
3 |
کنسانتره انگور |
86 تن |
4 |
شکر بر مبنای 10-5% در صورت مصرف برای آب پرتقال |
50 تن |
5 |
بطری 285 سی سی |
7 میلیون بطری |
6 |
برچسب |
7 میلیون عدد |
7 |
کارتن 24 عددی |
300.000عدد |
- روش کار و نحوه فرآیند:
عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه کردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیکن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شکر به آب پرتقال تا میزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:
1-نگهداری کنسانتره مصرفی:
کنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیکی 120 کیلوئی به کارخانه تحویل می گردد و از آنجائیکه این بشکه ها معمولاً به کارخانه سازنده کنسانتره برگردانده می شود، لذا کارخانه باید حداقل برای مصرف یک هفته کنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر کدام در حدود 4000 لیتر باشد.
2-بازسازی آبمیوه از کنسانتره
در این مرحله کنسانتره با 6-5 برابر خود آب مخلوط و به غلظت مورد نظر می رسد.
این عملیات در دستگاه بازسازی که شامل 2 مخزن استیل است انجام می شود که دو مخزن تحتانی به صورت دو جداره و مجهز به همزن با دور سریع و محزن فوقانی جهت ذخیره آبمیوه بازسازی شده می باشد.
در مخازن تحتانی ابتدا آب وارد شده و گرم می شود و سپس کنسانتره به داخل مخزن پمپ می گردد و عمل اختلاط توسط همزن با دور خیلی سریع انجام می شود. عملیات افزورن و اختلاط شکر به آبمیوه نیز در این مرحله انجام می گیرد.
3-پاستوریزاسیون آبمیوه:
جهت تولید آبمیوه سالم و قابل نگهداری که دارای عمر مفید (SHELF_LIFE) بالا باشد می بایستی با انجام عملیات حرارتی در حداقل زمان ممکن کلیه میکرو ارگانیسمهای احتمالی در آن را از بین برد که این عمل توسط دستگاه پاستوریزاتور از نوع فلاش FLASH- PASTEURIZER انجام می شود.
دسته بندی | صنایع دستی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 29 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 46 |
*تحقیق درباره فرش ترکمن*
پیشگفتار:
« فرش در فرهنگ ترکمن ریشه در تاروپود هستی و زندگی ترکمن دارد. فرش ترکمن، زادهی ذهن خلاق و اندیشهی جستجوگر و دستهای آفرینندهی مادر است. مادر، با زبان دل و با دستهای هنرمندش، فرش را زمینه و جلوهگر اندیشهاش کرد و با هر گره تمامی احساس و عاطفه و عشق مادرانهاش را به دخترش و به مردم ترکمن هدیه کرد. و در پایان برای زینت بخشیدن به قالی و اثبات حضور همیشگی خود در میان جلوههای گوناگون بافتهاش، اثری از انگشتان خسته و خونبارش را بعنوان نمادی بنام گلین بارقاق به یادگار گذاشت. مادر، زندگیاش را به قالی بخشید و ذرهذرهی جسم و روحش را بر تاروپود قالی گره میزد. او، در تلاطم همیشگی زندگیاش، برای زینتبخشیدن به آلاچیق، نواری بافت؛ اما چه نقشی را میبایست به آن مینهاد و چگونه میتوانست آنرا بیاراید؟
شاید اگر کاروانی را که خنچههای عروسی دختر دلبندش را در سراب حمل میکردند نقش این نوار میکرد- که چنین هم کرد- زیبا بود اما سراب را چگونه میتوانست بنمایاند. بیتاب و بیآرام و در شور همیشگی خود، تصویر همان کاروان را در آینهی خیالش نقش کرد، که صدای زنگهای آن چونان انفجار الهامی بر اندیشهاش طنین افکند. مادر، میراثش را به همهی عشق و مهر و احساس نهفته در آن، برای دخترانش به یادگار نهاد. که دختران امروز، مادران فردایند. اما دریغا! بافندگانی که سختی معیشت ناگزیرشان کرد تا برای بدست آوردن لقمهی نان ببافند و سریعتر ببفاند، بدون در نظرگرفتن کیفیت طرح و نقش و رنگ و بیآنکه بدانند نام آگاهانه با دست خود میراث گرانبهای مادر را در زیر خروارها خاکستر فراموش دفن میکند. چشمانشان را بستند تا چشمان غمزده و نگران مادر را نبینند. طرحها درهم سخت؛ اصالت گم شده؛ رنگها سست و بیدوام شد. کسی باید باشد تا آن همهی خوابی، آن همه شور و شیفتگی آن همه تکاپوی آگاهانه و از سرهوشیاری و آن همه رمزوراز خفته در هر نماد و آذین را حرمت نهند و پاس دارد. در این میان دل سوختهی عاشق که خود از میان همهی مردم و فرهنگ برخاسته، سعی دارد که فریاد دردآلود فرش ترکمن را به گوش هراهل دردی برساند، تا شاید از آن میان یکی کارگر افتد. درحال حاضر هنر قوی در حال از دست دادن خصلتهای خویش است و فرش از این مقوله جدا نیست. درنتیجه نه تنها ظرافت نقشها بلکه زیبایی رنگها هم آسیب خواهند دید.
هنگامی که فرشهای آسیای مرکزی، درمیان مردم شهرهای وین، برلن، پاریس، یا لندن - که در تجمل غوطهورند - رواج یافت و مدشد هجوم خریداران اروپایی به دورترین بازارها و روستاهای دستنخورده و حتی اردوگاها چادرنشینان آغاز شد. در نتیجه. بومیان این مناطق که فریفتهی پول خریداران شدهبودند، فرشهایی را که از قیمت واقعی آنها اطلاع نداشتند، به فروش رساندند و بدین نحو مناطق زندگی آنان، گزیدهترین، گرانبهاترین، و پرمایهترین فرآوردههای خود را از دست داده و به دنبال خارجشدن این آثار، امکان بافت و تهیهی نمونههای مشابه آنها از بین رفت. هماکنون بافندگان اینگونه فرشها، برا ثر اغوای سود بیشتر و آنیتر توجه به این وظیفه و حرفهی خانوادگی را از دست دادهاند و فرشهایی ارائه میکنند که باکار کم ظاهری چشم گیرد و دلپذیر دارد. امروز ایران، قفقاز و ترکستان شاهد فرشهایی هستیم که فاید کیفیت هنری هستند.»
لالایی قالیباف ترکمن
آبادان بر بلندی نشسته میخواند
و به افتخار ترکمن قالی میبافد
برکوهپایهها، ردپای گور خزان
و در خانهی کوچکترین برادر،
گلی قرمز بر قالی!
لالایی، لالایی
لالاکن، فرزند دلبندم
گل من، گلی که ماهی یک قالی میبافد،
و کنارهی قالیاش، جای ده سرانگشت اوست،
در میان گلها، به لاله میماند
به قرمزدانه میماند
لالایی، لالایی
لالاکن فرزند دلبندم
سابقه فرش را در جهان میتوان به آغاز تمدن در جوامع بشری مربوط دانست از آن زمان که انسان دانست روی زمین سرد و پراز خاک و حشره نمیتواند زندگی کند و شروع به استفاده از پوست و سپس پشمهای درهمشده جانوران اطراف محیطزیست خود کرد، انواع اولیه فرش بیتردید کیفیتی شبیه به نمد و یا تولیدات ابتدایی نساجی داشتهاست ولی بهرحال از آنجاکه از بافتههای اولیه فرش به دلیل کیفیت غیرقابل دوام آن نمونههایی دردست نیست هیچیک از حدسیات و تئوریها و استدلالات مورخان و محققان نتوانستهاست زمانی دقیق برای تهیه اولین نوع از این پدیده زیبای انسانی را تعیین نماید.
بیشک ایرانیان نیز نمیتوانند ادعای تولید اولین فرشهای دستباف را داشتهباشند ولی شواهد و مدراک تاریخی و بخصوص کشف قالی پازیریک سهم اعظم در خلق و تولید این هنر گرانبها را از آن ایرانیان میسازد.
در اشعار همراز« ارابههای ایرانی که با فرشهای ارغوانی پوشیده شده» یاد میشود. گزنفون به هنگام ثبت جنگهای ایران اشاراتی دارد دال براینکه« ایرانیان زیر بسترهای خود از فرشهای نرمی استفاده میکردهاند» در کتاب آناباسیس از فرشی صحبت میشود که ارزش آن معادل 10 مینائوس(واحد پول یونان) برابر 38 پوند نقره بودهاست.
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2247 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 228 |
*تحقیق درباره فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی*
پیشگفتار:
از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به گسترش رشته های علوم و صنایع غذائی در دانشگاههای بزرگ کشور تاکنون هیچ مجموعه کاملی در این زمینه به رشته تحریر در نیامده و کتاب موجود هم بیشتر برگردان کتابهای خارجی هستند که یا در دسته عموم نیستند یا فهم و درک آنها مشکل است و یا پراکندگی مطالب در آنها موجب شده که هیچ یک نتوانند به عنوان کتاب درس این رشته معرفی گردند.
مطالب موجود در این پایان نامه به طور عمده بر اساس سر فصلهای کتابهای مختلف صنایع غذائی در دوره های کارشناسی علوم و صنایع غذائی و به منظور معرفی ابعاد مورد نظر به دانشجویان عزیز و پژوهشگران جوان تدوین شده و در تهیه آن از مطالب آموزشی دوره ای کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذائی و کتب و مقالات علمی فراوانی که پاره ای از آنها در فهرست منابع درج گردیده است.
مقدمه:
منشاء اکثر فنون نگهداری مواد غذائی که امروزه در صنعت کاربرد دارد به قبل از تاریخ و زمانی که بشر به فکر حفظ غذا برای مواقع قحطی یا بهبود قابلیت خوراکی غذا برآمد برمی گردد. از زمانهای بسیار قدیم بشر پس از برداشت محصول گیاهان مفید بفکر نگهداری محصولات برداشت شده برای روزهای خارج از فصل برداشت بوده تا بتواند به مواد غذائی دسترسی داشته باشد. برای این منظور اولین روشی که انجام می داده خشک کردن مواد غذائی در آفتاب بوده است. البته این روش را بشر از طبیعت آموخته که می توان بوسیلة خشک کردن موادغذائی را نگهداری نمود.
بعد از این روش استفاده از دود دادن نیز مورد استفاده قرار گرفته است و در مناطقی هم که نور خورشید کافی نبوه از آتش استفاده می شده است. بعدها روش نمک زدن را در مورد گوشت بکار برده اند و بیشتر گوشت ماهی را به وسیله نمک زدن نگهداری می کرده اند.
نقل شده است که سپاهان چنگیز در مواقع جنگ با خود صفحات بسیار نازک گوشت خشک کرده را حمل و از آن در تجدید قوا استفاده می کرده اند.
احتمالاً از زمانی که بشر پخت غذا را آموخته با فساد مواد غذائی هم روبرو شده سات و همین امر شاید باعث شده که به فکر جلوگیری از فساد موادغذائی و روشهای صحیح نگهداری آن باشد روشهای نگهدای بوسیلة روغن شاید بعد از مرحلة نمک زدن باشد از روغن و نمک جهت جلوگیری از فساد و نگهداری گوشت استفاده می شده است این روش در بعضی از نقاط هنوز هم انجام می شود و اصطلاحاً روش قورمه نام دارد.
عادات و سننن و طریقه زندگی عشایر که درحال ییلاق و قشلاق هستند ایجاب می کند که این روش مورد استفاده قرار گیرد.
این روشها ادامه داشتند تا قرن هفدهم میلادی که نیکلا آپرت Nicola Appert که او را پدر کنسرو می شناسند طریقه نگهداری مواد غذائی در طرف سربسته را کشف کرد.
و نتایج تحقیقات خود را بصورت زیر خلاصه نمود.
1) مواد غذائی را باید در داخل ظروف شیشه ای و یا فلزی مسدود نمایند.
2) مسدود کردن در شیشه باید با دقت بسیار انجام گیرد.
3) مواد غذائی مسدود شده در داخل ظروف کاملاً سربسته را باید مدتهای کوتاه و یا زیاد در آب جوش عقیم نمود.
4) مواد غذائی عقیم شده را باید بعد از مدت مشخص از آب جوش خارج و سرد نمود.
روش آپرت به تدریج توسعه یافت و تکمیل شدو آهن سفید جانشین شیشه شد.
در سال 1814 آلبرت به لندن مسافرت نمود و در آنجا آشپزخانه بزرگی را مشاهده نمود که کمتر استفاده می شود و از بخار آب برای تهیه غذا استفاده می نمایند. در این موقع به فکر استفاده از اتوکلاو در عقیم کردن موادغذائی افتاد نتجه کار آپرت کاملاً رضایت بخش بود و انواع مختلف کنسرو و میوه و گوشت را تهیه و به بازار عرضه نمود.
در سال 1847 بحران بزرگی مواد غذائی را در فرانسه فراگرفت و اکثر قوطی های کنسرو فاسد گردیدند نتیجه این رشد که در سال 1850 شیمی دان فرانسوی بنام Favre پیشنهاد کرد که به جای عقیم نمودن بوسیلة آب جوش آن را در حمام آب نمک عقیم نمایند و در نتیجه نقطه جوش بیش از 100 درجه سانتی گراد خواهد بود.
در سال 1851 جانشین Appert به نام Chevallie Appert پیشنهاد کرد که به جای آب نمک بهتر است عمل حرارت دادن و عقیم نمودن را در داخل اتوکلاو انجام دهند و در سال 1852 با استفاده از فشارسنج ایده خود را به مرحله اجرا درآورد.
در سال 1851 Appert فوت نمود بدون اینکه دیناری برای کفن و دفن خود به جای گذاشته باشد ولی از نتایج شگفت انگیز اختراعش بی نهایت خوشحال بوده بعلت فداکاریهای Appert او را پدر کنسرو می نامند و نگهداری موادغذائی را به وسیلة حرارت Appertisation و آمریکا و انگلستان Appertising می نامند.
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 160 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 42 |
عنوان: دانلود پاورپوینت کارآفرینی سازمانی
دسته: مدیریت
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 42
در این فایل بصورت جامع به بررسی موضوع کارآفرینی سازمانی در حجم 42 اسلاید با توضیحات کامل پرداخته ایم. این فایل شامل بخشهای زیر است:
تعریف کارآفرینی سازمانی
ضرورت کارآفرینی در سازمان
تفاوتهای کارکردی کارآفرین سازمانی با کارآفرین مستقل
موانع و محدودیت ها برای کارآفرینی سازمانی
مدل تعاملی کارآفرین سازمانی
روشهای توسعه کارآفرینی سازمانی
ویژگیهای مورد انتظار از مدیر در کارآفرینی سازمانی
فرآیند ایجاد کارآفرینی درون سازمانی در سازمان
اهمیت کارآفرینی سازمانی در ایران
مزایای سازمانی کارآفرینی سازمانی
مراحل کلی انجام کار
مدلهای کارآفرینی درون سازمانی
مدلهای کارآفرینی درون سازمانی
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 288 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
عنوان: دانلود پاورپوینت کارآفرینی استراتژیک
دسته: مدیریت
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 22
در این فایل به صورت جامع به بررسی موضوع کارآفرینی استراتژیک پرداخته ایم. این فایل شامل موارد زیر است:
کارآفرینی استراتژیک چیست؟
کارافرینی-مدیریت استراتژیک
چهارچوب کارآفرینانه
کارافرینی-مدیریت استراتژیک
فرصت جویی و مزیت جویی
چالشهای کارآفرینی استراتژیک
تفاوتهای مدیریت استراتژیک و کارآفرینی
یکپارچه سازی کارافرینی و مدیریت استراتژیک
کارآفرینی استراتژیک
نوآوری همکارانه مبتنی بر اعتماد
دیدگاههای نظری پیوند دهنده
تئوری شبکه
تئوری یادگیری
نظریه مبتنی بر منابع
نظریه انتخابهای حقیقی
محیط کسب و کار در قرن 21
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 284 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
عنوان: دانلود پاورپوینت فرهنگ سازمانی، تعاریف ، نظریات، کارکردها
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 28 اسلاید
دسته: مدیریت رفتار سازمانی- مدیریت خط مشی گذاری- اصول و مبانی مدیریت و سازمان.
این فایل در زمینه " فرهنگ سازمانی، تعاریف ، نظریات، کارکردها " بوده که می تواند به عنوان سمینار در کلاس برای درسهای مدیریت رفتار سازمانی- مدیریت خط مشی گذاری- اصول و مبانی مدیریت و سازمان ارائه شده و مورد استفاده قرار گیرد . بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
مقدمه
فرهنگ سازمانی
فرهنگ سازمانی در دو سطح سازمان وجود دارد
نقش فرهنگ سازمانی( استیفن پی.رابینز)
دو نقش عمده فرهنگ در سازمان(ریچارد ال.دفت)
کار کردهای (وظایف)فرهنگ سازمانی(دکتر رضائیان)
ویژگی های فرهنگ سازمانی
عوامل مؤثر در ایجاد فرهنگ محرک خلاقیت و نوآوری:
عوامل تشکیلدهندۀ فرهنگ سازمان
شیوۀ شکل گیری فرهنگ سازمان
شیوۀ پیدایش وشکل گیری فرهنگ سازما نی
فرایند جامعه پذیری
انواع فرهنگ
رابطه محیط و استراتژی با فرهنگ سازمانی
عوامل حفظ فرهنگ قوی سازمانی
شیوۀ تغییردادن فرهنگ سازمانی
تأثیرات فرهنگی بر رفتار سازمانی
اثرات فرهنگ سازمانی بر عملکرد و رضایت شغلی
نتیجه
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 318 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
عنوان: دانلود پاورپوینت صندوق زمین و ساختمان
دسته: مدیریت مالی( سازمانها و نهادهای پولی و مالی)
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 16 اسلاید
مقدمه: صندوق زمین و ساختمان از مصادیق نهادهای مالی موضوع بند 21 ماده یک قانون بازار اوراق بهادار است که با دریافت مجوز تأسیس از سازمان بورس و اوراق بهادار(سبا) و تحت نظارت همین سازمان فعالیت مینماید. هدف از تشکیل این صندوق، جمعآوری وجوه از سرمایهگذاران و اختصاص آن به ساخت پروژة ساختمانی مشخص است. واحدهای ساختمانی یادشده در پایان عمر صندوق(ویا طی دوره فعالیت صندوق بصورت پیشفروش) به فروش میروند و در نهایت عواید ناشی از این فعالیت بین دارندگان واحدهای سرمایهگذاری در پایان عمر صندوق تقسیم میشود
در این پاورپوینت به تحلیل و بررسی جامع صندوق زمین و ساختمان پرداخته شده است. تعدادی از پخش های این فایل عبارت اند از:
فرایند کلی عملکرد صندوق زمین و ساختمان
ویژگیهای سرمایهگذاری در صندوق
نقش سازمان بورس و اوراق بهادار،وزارت امور اقتصادی و دارائی و وزارت مسکن و شهرسازی در تاسیس و فعالیت های صندوق زمین و ساختمان
ارکان صندوق زمین و ساختمان
نحوة سرمایهگذاری در صندوقها
اولین عرضة عمومی
مراحل افزایش سرمایه
هزینههای صندوق
ارزشگذاری واحدهای سرمایهگذاری
محاسبه خالص ارزش هر واحد سرمایه گذاری
فرایند فروش دارائی های صندوق
کارمزد ارکان صندوق
شرایط مراحل تصفیه وانحلال فعالیت صندوق